I denne bloggen får du informasjon om diverse skiferier! Enjoy!

Skiferie i Val d'Isère - alpene på sitt beste!


I likheten med veldig mange andre mennesker er Alpene kanskje et sted der du skulle ønske at du kunne tilbringe en god og ekstraordinær skiferie. Vi antar du skal til Val d'Isère, fordi det er den klassiske vinneren blant majoriteten av skiinteresserte her i landet. Alpene er best, og Val D'Isère er så absolutt kremen av kremen. Men hovedpoenget ligger i når du bør oppleve disse flotte skibakkene som aller best.

Det er vanskelig å si når det er billigst hotell, men det gjelder kanskje å styre unna høytidene. Faktor nummer to er været. Dårlig vær i et skianlegg er seriøst dårlig. Men hvis du har de riktige klærne skal det ikke være noe problem med å komme seg unna med gode opplevelser selv i dårlig vær.

Den kaldeste perioden er fra midten av desember til midten av februar, noe som tilsier at du kanskje ikke burde legge ferien din akkurat da. Val d'Isères lokalbefolkning pleier å si at du i løpet av en uke vil være innom alle type værforhold. Alt fra strålende flott sol til dårlige regndager som hindrer din skiferie i å bli så bra som den kunne ha blitt. Men det er sikkert mer sol og mindre snø i Alpene nå enn for tretti år siden, som er en annen grunn til man bør skynde
seg dersom man skal oppleve Alpene på sitt beste.


Bra snø betyr nok til å dekke steiner samt unngå faktorer som sørpe eller is. Høyt i Alpene, er nysnø trolig helst fra slutten av november til begynnelsen av mai, men nysnø er ikke avgjørende for den komplette skiopplevelsen i Alpene. Det du skal tenke på før du bestiller en eksotisk skiferie for sesongen er om du er lysten på gode puddersnømuligheter i de fantastiske alpene?

Om du er keen på det, så er det bare å bestille en tur til Val d'isere i alpene. God tur!
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Skiferie i Val d'Isère - alpene på sitt beste!"

Legg inn en kommentar

RSS