I denne bloggen får du informasjon om diverse skiferier! Enjoy!

Hvordan forberede seg til en eksotisk skifere i alpene?


Det mange lurer på er hvordan man skal kunne optimalisere seg for en god skiferie i de sveitsiske eller de østerriske alper. Mange velger bare å bestille en flybillet uten å tenke seg videre om når de skal dra og hvilke skiutstyr de må ha med seg og så videre. Her er noen tips til hvordan du skal takle vinteren i alpene enda bedre enn først antatt:

Det første du må se til å ha klart for deg er det økonomiske. En skiferie i Alpene vil etter all sannsynlighet bli ganske dyrt, noe du må regne med. Du kan til eksempel prøve å skaffe deg en jobb på et vintersted i Alpene. Det er bare å gå rundt og spørre. Ikke vær nervøs for å gjøre det, er det alltid koselige hotellinnehavere, og hvis du tjener nok penger til å være et par uker bør du være svært tilfreds med situasjonen. Bare ikke kjøpe heiskort før du har en jobb.

Og om du skal få svært mye ut av skiferien din til Alpene, så bør du være forsiktig med å drikke for mye alkohol. Det er greit nok at det er gøy og festlig, men det får være måte på hvor mye du skal drikke. Ikke bare vil du FAILe i skibakken, du vil også slite når det kommer tmil å komme deg opp fra senga og ut i bakken om morgenen.

Dra ned puben, henge med vennene dine og snakke tull er selvfølgelig svært attraktivt. Så når du går ut på puben, så må du ha det klart for deg når du skal være inne (altså på klokka). Og antall pils du skal drikke. Klærne dine og sinnet ditt vil ha den naturlige friske alpeduften etter selv en tur på byen dersom du tar visse forhåndsregler.

Dette var to gode tips til hvordan du forbereder deg til en god eksotisk skiferie i Alpene, og da ønsker jeg bare lykke til og god tur. Her er en video som sier mye om hvordan det er å dra på alpinferie i alpene:



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Hvordan forberede seg til en eksotisk skifere i alpene?"

Legg inn en kommentar

RSS