I denne bloggen får du informasjon om diverse skiferier! Enjoy!

Informasjon om Ayia Napa


Det er riktignok ingen skiferie som kan nytes på Ayia Napa, men du har nok av andre muligheter i form av øl, damer og et hett klima. Mange vil nok si at Ayia Napa er den store metropolen innenfor festing i Europa, og det er ikke veldig langt fra sannheten. Litt informasjon om Ayia Napa finnes her; Språk

På Kypros, og også på Ayia Napa, snakkes det kypriotisk. Kypriotene er riktignok svært gode i engelsk, så det skal ikke være noe problem med kommunikasjon under ferien din der.
Valuta

På Kypros brukes det Euro (€) i og med at de er medlem av EU.
Aldersgrense

Det er ingen aldersgrense på Ayia Napas nattklubber. Alle fra 16 år og oppover kommer inn gratis over alt på alle nattklubber, puber og båtfester, så det er bare å ta med seg kofferten og reise nedover selv om du er under 18 år.
Priser på Ayia Napa

Prisene varierer veldig fra sted til sted på Ayia Napa. Mat er som regel billig, men det lønner seg kanskje å ta noen turer på McDonalds fremfor den dyreste taco-restauranten midt i sentrum dersom dere lever på et stramt matbudsjett.

Hva angår drinker er det rundt 3 euro for en drink og 2 euro for en øl ute på byen. Det er dog ofte svært mange tilbud som florerer i gatene.

Nyttige artikler

Noen nyttige artikler om Ayia Napa er disse:

Ayia Napa - verdens beste uteliv


og Hotell Barbara - Ayia Napas beste ungdomshotell

Kilder: Partyferie.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Informasjon om Ayia Napa"

Legg inn en kommentar

RSS