I denne bloggen får du informasjon om diverse skiferier! Enjoy!

Skiferie i Tyrkia - visste du at det fantes?


Nesten alle reisende vet at Tyrkia er et sted for ungdom og turister i alle aldre. Men det ikke alle vet er at Tyrkia kan by på herlige skiopplevelser til alle og enhver. Det er mange kjente tyrkiske skianlegg som kan tilby topp kvalitet til de beste eksotiske skiferiene. Bare følg med i denne artikkelen, så får du vite mer om tyrkis skiferie på sitt beste.

Det er svært få mennesker som er oppdatert på disse skianleggene som ligger dypt i fjellene i Tyrkia, så det er overraskende at Tyrkia har en rekke gode kvalitetsanlegg når det kommer til ski. De beste og mest populære skianleggene som ligger i "de tyrkiske alper" er- Sarikamish, Palandoken, Uludag. Her er en oversikt over hvordan du skal gå frem for å bestille din skiferie i dag.

Skisesongen i Tyrkia varer mellom 4-5 måneder, fra desember til slutten av mars. Ferien i Tyrkia vil ikke være kjedelig - det er mange interessante turer, afterski-muligheter og selvfølgelig tyrkisk bad. Dette er noe annet enn det Tyrkia egentlig har å by på. Du finner flotte hoteller nærliggende til skibakkene, noe som gjør opplevelsen bare enda bedre.

Det første stedet du kan stå på ski kalles Sarikamis. Sarikamis er et svært populært feriested i Tyrkia. Sarikamis skisenter ligger nær Sarikamis, 60kms fra Kars øst i Tyrkia. Dette skistedet har gode kurs og ideelle snøforhold som passer alle aldre og fasonger. Sarikamis anbefales for nybegynnere og familier med barn. Gode hoteller og flott service.

Uludag - er et flott sted for skiløpere med ulik utdanning og erfaring for dem som reiser med barn. Uludag er den eldste etablert skisteder i Tyrkia. På feriestedet er det stolheiser, tre skiheiser, slalåm og storslalåm kurs, nybegynnere bakker og et lite sykehus. Ski, utstyr og instruktører er tilgjengelig for utleie.

Så om du er lysten på en skiferie til Tyrkia, så er det bare å sjekke ut Uludag og Sarikamis for mer informasjon. Sjekk gjerne litt rundt på siden her om linker til bedre hoteller osv.
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Skiferie i Tyrkia - visste du at det fantes?"

Legg inn en kommentar

RSS